Po týdnu opět na Letné

Po týdnu jsme se opět vydali na hřiště Sokolu Letná, ale tentokrát nás čekali (minimálně papírově) o poznání těžší soupeři.

V prvním zápase jsme se utkali se silným týmem Petřín U10 a téměř celý zápas jsme bohužel tahali za kratší konec provazu. I když se nám podařilo třikrát skórovat a soupeř ještě několik svých velkých šancí zahodil, výsledek zapasu byl jednoznačný a skončil 3:7.

SSC BOLEVEC – Petřín U10    3:7

branky: Malý Daniel, Vlček Bedřich a Kůs Jan

Druhý zápas proti domácí Letné A jsme udělali jednu drobnou změnu v druhé formaci a šli do utkání s jasným cílem – hodit předchozí zápas za hlavu a začít hrát svoji hru. Bohužel hned v první minutě jsme dostali zbytečný gól a poměrně dlouho jsme se z něj oklepávali. Domácí byli do poloviny zápasu lepším týmem, zaslouženě vedli a my jsme museli pracně dotahovat. Výborný zápas odehráli zejména dvougólový Daniel Kopec a Jan Kůs. V době, kdy se zápas lámal, se v obraně výborné prezentovali sourozenci Amanda a Elías Ramirezovi, kteří si v dnešním turnaji připsali premiéru za A tým.

SSC BOLEVEC – Letná A   8:5

branky: 2x Kopec Daniel, Kůs Jan; 1x Beránek Matyáš, Beniš Oskar, Vlček Bedřich, Malý Daniel

Poslední utkání jsme odehráli proti týmu Petřín Umix, což byli kluci až o tři roky mladší. Tentokrát jsme utkání zvládli velmi dobře a s přehledem jsme soupeře porazili 6:1. Ač výsledek hovoří jednoznačně, tak i soupeř se dostal do několika slibných akcí, nicméně zde nás několika výbornými zákroky zachránil náš brankář Matěj Ortman.

SSC BOLEVEC – Petřín Umix    6:1

branky: 2x Ortman Kryštof a Kopec Daniel; 1x Malý Daniel a Beránek Matyáš

Celkově jsem tým za přístup k posledním dvěma utkáním pochválil a naopak z prvního utkání se můžeme jen poučit.

Opět chválím naše fanoušky za skvělý support během celého turnaje 👍🏻   

Foto: Marek Beránek

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *