1. jarní kolo pro mladší přípravku úspěšné

Hodnocení trenéra

Mladší přípravka sehrála ve středu 3.4.2024 1. kolo jarní části, ve kterém se v nových dresech utkala s týmy FCVP W (holky), Košutka B a domácí Dýšinou.
V prvním zápase jsme s přehledem porazili FCVP W (holky). Zápas byl v naší režii hlavně díky veliké bojovnosti a dřině, která se vyplatila. Kromě pár spálených šancí z naší strany, se zápasu nedá nic vytknout.
V druhém zápase tomu bohužel bylo naopak, neboť na domácí Dýšinou jsme nestačili. Soupeř šel brzy do vedení a poté měl zápas pod kontrolou. Z našeho pohledu se dají ocenit protiútoky, které se nám ale bohužel nepodařilo zakončit. Na těchto protiútocích měl největší podíl náš brankář, který několikrát dokázal vykopnout přesně na naše útočníky.
Ve třetím zápase jsme zažili poměrně vyhrocený a napínavý zápas, když jsme se utkali s Košutkou. Mohli jsme vidět několik sporných situací a několik situací za hranou fairplay. Každopádně náš úkol byl jasný, hrát čistě a v duchu fairplay. Zápas byl po celou dobu napínavý a rozhodlo až závěrečných 5 minut, kdy jsme se ujali vedení. Při konečném hvizdu jsme tak mohli slavit nejen výhru ale i poctivý zápas z naší strany.
Celkový turnaj se dá hodnotit velmi pozitivně. Šlo vidět, že se zimní příprava se silnými týmy projevila. Děkujeme všem rodičům/fanouškům a našemu fotografovi.

Kompletní fotogalerie z turnaje ZDE