Turnaj starší přípravka “A” tým – Chrást

Dnes 2.4.2024 začal svoji jarní část také “A” tým starší přípravky, a to konkrétně v Chrástu, kde jej kromě domácích čekaly ještě týmy Žákavy a Senco Doubravka A.

První zápas proti týmu z Doubravky jsme začali aktivně a hned v prvních minutách jsme se ujali vedení, když napadal rozehrávku od golmana Kryštof Ortman a zblízka dorazil míč do branky. Kluci se uklidnili a přidali ještě čtyři branky, kdy postupně pálil 2x Béďa Vlček, ještě jednou se trefil Kryštof Ortman a premiérovou branku za starší přípravku si připsal Jan Bubela.

SSC BOLEVEC – Senco Doubravka A 5:2

Druhým soupeřem byl tým z Žákavy a průběh hry byl vyrovnaný až do poloviny zápasu, kdy hosté snížili na 2:3 a dlouho jsme se strachovali o vyrovnání zápasu. Paradoxně nás uklidnil až faul na Dana Malého a následně proměněná penalta Bedřicha Vlčka, který si v zápase připsal tři branky, stejně jako Kryštof Ortman a jednu branku si připsal rovněž před zraněním Daniel Malý, pro kterého bohužel turnaj skončil.

SSC BOLEVEC – Žákava 7:2

Poslední zápas jsme odehráli proti domácímu Chrástu. Dlouhou dobu jsme vedli 2:0 zásluhou dvou branek Luboše Filipa a po vyrovnání domácích nás opět dostal do vedení dnes namlsaný Bedřich Vlček. Bohužel chvíli před koncem se Chrástu podařilo vyrovnat na konečných 3:3.

SSC BOLEVEC – Chrást 3:3

Závěrem se sluší poděkovat zejména boleveckým rodičům, kteří se ve fandění určitě neztratili, ba naopak 👍🏻 Všem hráčům jsem poděkoval za bojovný výkon včetně gólmana, který nás několikrát podržel skvělým vyběhnutím proti soupeři.