3 zápasy a 9 bodů

Za krásného slunečného počasí a letních teplot vyrazil „A“ tým starší přípravky na „Letnou“. Konečně všichni kluci zdrávi, a tak jsme mohli dát dohromady dvě vyrovnané pětky. Do týmu se také vrátil Honza Kůs a jeho přínos týmu byl znát (v zápasech vstřelil celkem 6 branek a na několik dalších přihrál).

V prvním zápase jsme vyzvali domácí „B“ tým Sokolu Letná a přes počáteční oťukávání a vyrovnaný začátek zápasu jsme si odnesli přesvědčivé vítězství 7:3.

SSC Bolevec „A“ – Letná „B“     7:3

Branky Bolevec:  3x Ortman Kryštof; 2x Kůs Jan; 1x Daniel Kopec a Filip Luboš

Ve druhém utkání jsme vyzvali Senco Doubravka „B“ a od začátku byla iniciativa na naší straně. Celkem jsme vstřelili 11 branek, a tak jsme si mohli dovolit i drobné změny v sestavě. Prosadili se i naši obránci Matěj Muknšnábl (2 branky) a Oskar Beniš, kterým první vstřelené branky v jarní části jistě pomohou i do dalších zápasů.

SSC Bolevec „A“ – Senco „B“     11:2

Branky Bolevec:  2x Muknšnábl Matěj, Kůs Jan, Daniel Malý, Vlček Bedřich a 1x Beniš Oskar, Ortman Kryštof, Kopec Daniel

Třetí a zároveň nejtěžší utkání bylo proti týmu Prazdroje Plzeň, který předvedl několik krásných akcí a téměř celý zápas vedl. Tým Prazdroje vedl ještě v polovině zápasu o tři branky a zdálo se, že si jde jasně pro výhru. Nicméně klukům z Bolevce se podařilo několika slepenými brankami vyrovnat a v závěru dokonce otočit skóre ve svůj prospěch, kdy se parádní trefou z volného přímého kopu trefil Matyáš Beránek! Sluší se podotknout, že v tomto utkání jsme tahali za kratší konec a utkání by více slušela remíza, nicméně bojovnost a nasazení našich hráčů bylo o trošku větší, a tak jsme na konci byli o ten jeden gól šťastnější.

SSC Bolevec „A“ – Prazdroj     8:7

Branky Bolevec:  3x Kůs Jan; 2x Malý Daniel, Ortman Kryštof a 1x Beránek Matyáš

Tři výhry = 9 bodů do pomyslné tabulky a spíše než body, potěšila předvedená hra a několik krásných akcí rozehrávaných z hloubky naší poloviny. Je vidět, že nácvik těchto situací nese ovoce a věřím, že dalším a dalším procvičováním se tyto situace postupně ještě více zlepší.

Všem klukům jsem poděkoval za velmi kvalitní výkony a na závěr jsme si mohli zakřičet náš pokřik a poděkovat rodičům za skvělé povzbuzování během všech zápasů. Příští týden zavítáme opět na Letnou, kde nás čekají zápasy s týmy Letná „A“ a hlavně dva těžké zápasy se dvěma týmy z Petřína.