První bolevecké derby

Za poměrně chladného dubnového počasí nás ve Městě Touškov čekalo první bolevecké derby s kamarády z „B“ týmu. Utkání bylo z naší strany pojato právě s ohledem na to, že tam hrají kamarádi, a tak jsme mohli vidět i o něco menší nasazení, než by se očekávalo. Oproti tomu u většiny hráčů z „Áčka“ byla vidět větší herní pohoda a hlavně zkušenosti. Kamarádi z „B“ týmu se ale nevzdávali a bojovali a výsledkem toho, byl čestný gól do naší sítě. Šikovní hráči se samozřejmě najdou i v „B“ týmu a někteří z nich, dostanou šanci ukázat své přednosti v „A“ týmu.

SSC Bolevec „A“  –  SSC Bolevec „B“    7:1

branky: 2x Ramiréz Elias, Ortman Kryštof; 1x Kopec Daniel, Malý Daniel, Vlček Bedřich

Druhý zápas nás čekal Smíchov Plzeň. Začátek byl velice vyrovnaný, ale v naší režii. Hosté ze Smíchova na naše góly rychle odpovídali, a to až do stavu 4:4 i díky penaltě, která byla nařízena po faulu našeho brankáře na unikajícího hráče Smíchova. Potom se z naší strany rozjel gólostroj, kdy se v utkání trefili téměř všichni hráči v poli. Premiérově se také trefila Amanda Ramiréz, která tak proměnila svoji bojovnost v první gól za „A“ tým.

SSC Bolevec „A“ – SK Smíchov   13:4

branky: 4x Malý Daniel; 3x Ortman Kryštof; 2x Beránek Matyáš, Kopec Daniel; 1x Vlček Bedřich, Ramiréz Amanda

V posledním utkání nás čekal domácí tým Touškova. I v tomto zápase se potvrdilo, že vítězství na svou stranu většinou strháváme až v druhé polovině zápasu. Začátek zápasu patřil Bolevci a rychle jsme se ujali vedení 2:0. Domácí kluci však i nadále bojovali a po našich obranných chybách se jim utkání podařilo vyrovnat. Druhá polovina utkání již byla v naší režii a domácí tým jsme tak nakonec porazili vysoko 8:2.

SSC Bolevec „A“ – Touškov   8:2

branky: 3x Vlček Bedřich; 2x Kopec Daniel, Ortman Kryštof; 1x Muknšnábl Matěj

Hodnocení: Po prvním zápase, který jsme odehráli proti našim kamarádům z Prokopávky jsme se chtěli zaměřit na více bojovnosti, nasazení a co nejvíce napadat rozehrávky soupeře. Všichni si to vzali za své a v pohodě jsme si dokráčeli k dalším dvěma vítězstvím.

Na závěr jsme si zaslouženě zakřičeli náš pokřik a poděkovali rodičům za přízeň. Příští pátek nás čeká po dlouhé době derby na půdě Košutky „B“, kde se ještě utkáme se Zručí a Slovanem.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *