A-tým počtvrté v řadě bodoval

Tuto sobotu odehrál A-tým domácí zápas proti SK Slovanu Plzeň, navázal na předchozí povedená utkání a počtvrté v řadě bodoval a k tomu potřetí za sebou za plné 3 body. Podmínky pro utkání byly téměř ideální a to jak z pohledu hráčů, tak i fanoušků, neboť úvodní výkop utkání byl v 17h., počasí přálo, hrálo se za jasného počasí, teploměr ukazoval něco kolem 20-23 stupňů a po úspěšném utkání se tak nabízelo vítězství rovnou spláchnout nějakým tím oroseným.

Zápas se ale opět nesl v duchu neproměňování šancí z naší strany. Začalo to už neproměněnou penaltou v prvním poločase. Na našich hráčích tak byla znát jakási nervozita, protože kdybychom proměnili alespoň polovinu z nabízených šancí, mohl být výsledek pohodlně 5:0. Přesto, že jsme Slovan za celý zápas nepustili snad ani k jedné větší šanci, tak nakonec můžeme být rádi, že jsme do posledního hvizdu hlavního rozhodčího udrželi výsledek 2:0. O góly se postarali v 54. minutě Honza Šplíchal a v 77. minutě Michal Pelnář. Michal se navíc trefil ve čtvrtém zápase za sebou.

Díky třem připsaným bodům jsme si upevnili dvanácté místo v tabulce a ztrácíme už jenom jeden bod na Sokol Kralovice, který má ovšem utkání k dobru. Za zmínku také stojí, že v zápase nemusel rozhodčí pan Schneider udělit ani jedinou kartu 🙂 Další utkání se odehraje opět na domácím hřišti a to za týden v sobotu od 17:30. Tentokrát nás čeká o poznání těžší soupeř a to SK Smíchov Plzeň, se kterým určitě přijede značná fanouškovská podpora. Přijďte naše hráče podpořit a dotlačit je k dalším bodům!

SSC Bolevec : SK Slovan Plzeň 1910 – 2:0 (0:0)

Kompletní fotoreportáž ze zápasu ZDE

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *