Domácí turnaj mladší přípravky

V pondělí 29.4. jsme hostili další kolo soutěže mladší přípravky. Celý turnaj provázelo velmi teplé počasí, a tak když se před začátkem zavlažovalo hřiště, hráči se naběhli osvěžit. Poté nás ale čekaly tři zápasy s těžkými týmy. SK Petřín Plzeň, Košutka A, Starý Plzenec.

V prvním zápase proti Košutce jsme se spíše rozehrávali. Nechytli jsme vůbec začátek utkání a po prvních minutách si soupeř vytvořil náskok. Ten se nám podařilo lehce stáhnout čtyřmi góly, ale na vítězství to nestačilo.
Ve druhém zápase proti Petříně jsme mohli vidět podobný průběh. Soupeř od první minuty tlačil a my nedokázali nátlaku odolávat. Společně s druhým trenérem jsme hráčům říkali, že se fotbal musí hrát naplno po celou hrací dobu. Petřínský tlak rostl a zápas tak zaslouženě vyhrál soupeř.
Jako poslední nás čekal Starý Plzenec. Po dvou ne tak vydařených zápasech, jsme hráče hecovali ať ukážou teď co v nich je a ať bojují a nic nevypouští. Utkání se začalo vyvíjet velmi dobře a bylo dost vyrovnané kdy po prvních pěti minutách byl stav nerozhodný. Oba týmy pak přidávaly další góly a byla vidět větší bojovnost z naší strany. Bohužel jsme dostali pár gólů vlastní chybou a soupeře jsme tak posílali zbytečně do vedení. Nicméně zápas byl hratelně vyrovnaný. Bohužel ani tentokrát jsme vítězství neslavili.
Na konci turnaje si ještě hráči všech týmů dali souboj v penaltách a šlo se do šaten.
Z mého pohledu bych celý turnaj zhodnotil jako náročný vzhledem k počasí a týmům, ale zároveň neodmakaný na 100 %. Je nutné aby hráči brali turnaje vážně a soustředili se na ně. Na trénincích vše doladíme a budeme se dále zlepšovat.

Kompletní fotoreportáž z turnaje ZDE

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *