Dorostenci na Vodních stavbách „jen“ remizovali

V Krajském přeboru staršího dorostu, v tabulce o umístění, hráli dnes od 10h dorostenci zápas na hřišti TJ Vodní stavby Plzeň. Možná jsme očekávali trošku jiné utkání, než které jsme mohli sledovat. V zápase jsme z naší strany moc povedených šancí neviděli, klukům jako by chyběla šťáva, ta správná namotimovanost. Možná na tom mělo svůj podíl i včerejší pálení čarodějnic. Kdo ví… 😉

Zápas se pro nás nevyvíjel vůbec dobře. Po prvním poločase jsme odcházeli do kabin za stavu 1:0 pro domácí, kdy se v 32. minutě prosadil Miha Alb. Krátce po přestávce přidal druhý gól do naší sítě Daniel Pinc a už to vypadalo, že dnes vyjdeme bodově naprázdno. O přestávce ale musel trenér Martin Zítek k hráčům důrazně promluvit, což bylo slyšet až ven na tribunu. Něco to na klucích zanechat muselo, protože obraz hry se, sice ne nějak výrazně, ale změnil. Minimálně jsme už nehráli druhé housle a začali jsme se více tlačit před soupeřovu bránu. To přineslo své ovoce a v 56. minutě snížil Vitalij Poliščuk. Krátce na to byl těsně před hranicí velkého vápna faulovaný Alan Hussein, k volnému přímému kopu se postavil Matěj Šedivec. Jeho střela v bráně neskončila, gólman soupeře jí zvládnul vyrazit, ale z následné dorážky se podařilo dopravit míč do brány opět Vitalimu. O dalších deset minut později jsme se dokonce ujali vedení 3:2 po kuriózní trefě, kdy po autovém vhazování v poměrně velké vzdálenosti od soupeřovi brány, napálil míč Matěj Šedivec a velkým obloukem se mu se štěstím podařilo přelobovat brankáře. Vedení jsme ale neudrželi a v 75. minutě jsme trestuhodně nechali v naší šestnátce volného Daniela Pince, ten dostal parádní přihrávku a pohodlně zakončil. Maty byl tentokrát bezmocný. Přesto si ale v zápase opět připsal několik výtečných zákroků. I díky jemu jsme z ne příliš povedeného utkání získali alespoň bod.

Další zápas kluky čeká hned tuto neděli v 10:00, kdy doma přivítáme SK Smíchov, stejného soupeře, se kterým sehrají svůj zápas v sobotu od 17:30 také muži. Přijďte dorostence, tak i muže podpořit! Oba týmy budou naší podporu víc než potřebovat.

TJ Vodní stavby Plzeň : SSC Bolevec 3:3 (1:0)

Kompletní fotoreportáž ZDE

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *