Velké derby

Po dlouhé době jsme se vydali k městskému rivalovi na Košutku, kde jsme dlouho nehráli z důvodu rekonstrukce místní travnaté plochy, kterou navštívila divoká prasata.

První utkání jsme odehráli proti Slovanu Plzeň a lepší začátek turnaje jsme si nemohli přát. Téměř po celou dobu utkání jsme soupeře přehrávali a zároveň jsme divákům předvedli několik krásných akcí.

SSC BOLEVEC – Slovan  9:2

Branky: 3x Ortman Kryštof, Vlček Bedřich; 1x Kopec Daniel, Kůs Jan, Malý Daniel

Ve druhém zápase jsme bojovali proti Zruči, se kterou jsme odehráli i některá přípravná utkání před jarní části soutěže. A slovo “bojovali” lze vzít doslova. Většina zápasů je s tímto soupeřem vyrovnaná a o výhře rozhoduje jediný gól. To se potvrdilo i dnes. Sice jsme v utkání většinu času vedli, ale soupeř se vždy kontaktním gólem vrátil do zápasu. V utkání jsme mohli vidět i pokus o vstřelení branky tzv. rabonou, střela skončila těsně vedle branky. Zápas jsme nakonec vyhráli tím nejtěsnějším výsledkem 4:3.

SSC BOLEVEC – Zruč     4:3

Branky: 2x Ortman Kryštof; 1x Kopec Daniel a Malý Daniel

Poslední zápas a tzv. velké derby proti domácí Košutce “B”. Začátek zápasu opět patřil Bolevci. Zhruba do poloviny zápasu jsme vedli 3:1, ale po několika našich chybách se soupeř dostal do zápasu a následně utkání otočil ve svůj prospěch na konečných 7:4.

SSC BOLEVEC – Košutka “B”  4:7

Branky: 1x Kopec Daniel, Kůs Jan, Malý Daniel

Turnaj nicméně opět hodnotím pozitivně, a to hlavně z důvodu sehrání několika krásných fotbalových akcí. Je vidět, že kluci o sobě ví a hlavně cvičení, na která se zaměřujeme na trénincích, přinášejí své ovoce.

Supporters opět skvěle ! 👍🏻

foto: Marek Beránek

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *