Mladší přípravka na Sencu

Mladší přípravka hrála další kolo na Sencu.
Původně se mělo hrát na umělé trávě, ale kvůli podmáčenému hřišti jsme hráli na hlavním, kde je přírodní tráva. Soupeři se kterými jsme hráli byli VS Plzeň A, Prazdroj a domácí Senco B.


První zápas proti VS byl od začátku hodně gólový. Vodní stavby se sice ujaly vedení, ale my jsme dokázali třemi góly stáhnout rozdíl. Poté jsme ale dostali pár zbytečných gólů, které byly často z našich chyb. Zápas tak skončil prohrou.
V druhém zápase jsme hned na začátku dostali 2 rychlé góly a utkání se vůbec nevyvíjelo v náš prospěch. Po pár minutách jsme ale dokázali srovnat a zápas byl od té doby v naší režii. Soupeř sice přidal jeden gól, ale my také a do poslední minuty byl stav nerozhodný. Na samotném konci zápasu jsme dokázali dopravit balon do sítě a mohli jsme slavit vítězství.
V posledním zápase jsme s druhým trenérem chtěli po hráčích, aby bojovali stejně jako minulý zápas.
To se hned ze začátku povedlo a v první minutě jsme nad Sencem B vedli. Poté ale přišel tlak soupeře, který nechtěl nic vzdát. Dostali jsme pár gólů, ale nic jsme nevypustili. V druhé půli zápasu jsme ještě dokázali přidat 2 góly a vybojovat si několik dalších šancí, které mohli skončit gólem. Na vítězství to ale tentokrát nestačilo.
Z turnaje je nutné vytknout jednoho hráče, a to našeho brankáře, který se několikrát blýsknul skvělými zákroky a několikrát nás podržel.
Celý turnaj hodnotím jako vcelku povedený a odmakaný, ale zároveň mě mrzí že jsme dostali několik laciných gólů. Na trénincích si to s hráči vše dopovíme a doladíme.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *