Turnaj starší přípravky „A“ na Petříně

Včerejší fotbalové odpoledne se neslo ve znamení dvou turnajů pro starší přípravky Bolevce. Zatímco „B“ tým hrající doma na Prokopávce bohužel žádné body neurval, „A“ tým si odvezl všechny body ze hřiště Petřína.

Hned v prvním utkání jsme narazili na Chrást, který nás v úvodním turnaji této části sezóny skvěle prověřil a utkání skončilo dělbou bodů. Podobně vyrovnaný byl průběh utkání i včera a dlouho to vypadalo, že bude rozhodovat jediný gól, případně si body opět rozdělíme.

V utkání se nicméně štěstíčko přiklonilo na naši stranu a kluci vyhráli tím nejtěsnějším rozdílem.

SSC BOLEVEC – Chrást  3:2

Branky: Kopec Daniel, Kůs Jan, Malý Daniel

Los dalšího utkání nám přinesl po třech dnech opět kluky ze Zruče a tak se dalo očekávat, že nám páteční porážku ze hřiště Košutky budou chtít ihned vrátit. Toto tvrzení se naštěstí nepotvrdilo a kluci si dokráčeli pro vítězství 5:2.

SSC BOLEVEC – Zruč  5:2

Branky: 2x Kopec Daniel; 1x Kůs Jan, Vlček Bedřich a Jílek Filip

V posledním zápase nás čekal domácí Petřín Umix. Ač jsme poslední utkání proti tomuto soupeři jednoznačně vyhráli, tak tento zápas byl úplně jiný a dlouho nebylo jisté, který z týmů si připíše vítězství. Z mého pohledu remízové utkání, které jsme opět i s trochou toho štěstíčka urvali až v samém závěru i díky penaltě, která byla nařízena po ruce v pokutovém území domácích.

SSC BOLEVEC – Petřín Umix  6:5

Branky: 3x Johanna František; 2x Ortman Kryštof; 1x Kůs Jan

Nutno podotknout, že v předchozích zápasech se tým gólově trápil a zejména náš nejlepší střelec se dlouho nemohl prosadit. Naštěstí jsme jeden tým a když to někomu nejde, tak se najdou další hráči, kteří jsou schopni ty další zastoupit a naopak vyniknout.
Za celý turnaj musím pochválit naši obranu, která fungovala kompaktně a v případě nutnosti obraně vypomohl včasným vyběhnutím proti soupeři náš brankář.

Fanoušci opět povzbuzovali po celou dobu turnaje, a tak poděkování hráčů po našem pokřiku patřilo právě jim!

Foto: Marek Beránek

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *